PC-Manager
Κάντε μια εγγραφή στο Φόρουμ μας αν δεν είστε μέλος αλλιώς συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.


Ο κόσμος της τεχνολογίας
 
ΑρχικήΦόρουμΣυχνές ΕρωτήσειςΕγγραφήΣύνδεση
Το Φόρουμ θέλει αρκετές δουλειές έτσι δεν μπορούμε μόνο δύο τρία άτομα να τα κάνουμε αυτά ψάχνουμε άτομα που να θέλουνε να αφιερώσουν λίγο χρόνω στό Φόρουμ μας και να είναι σίγουροι πως αν κάποια στιγμή καταφέρουμε αυτό που θέλουμε όλοι θα ανταμειφθούν αναλόγως. Αιτήσεις σε PM με τον Admin.
όσοι θέλετε να διαφημιστείτε πάνω πάνω στο Φόρουμ μας παρακαλώ επικονωνήστε μαζί μας για να τοποθετήσουμε το banner σας εδώ.
Clock
Πρόσφατα Θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Admin
 
Plus Radio
Λόγο τεχνικών προβλημάτων στην διάθεση σας έχουμε το Ραδιο του Plus Radio. Για να το σταματήσετε μπορείτε να πατήσετε διπλο κλικ πανω στο ασπρο πλαισιο ακριβως απο πανω όπου και θα σας ανοιξει ενα παραθυρο με ενα βελακι και την ρυθμιση του ηχου.
Διαφημιστείτε εδώ
Ανταλαγή Banner
Ελληνικά blogs.Προώθηση blog.
Μας στηρίζουν
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
SYNC ME @ SYNC
Πόσο κοστίζουμε

Your website value?


Μοιραστείτε | 
 

 Κανόνες Φόρουμ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Administrator
Administrator
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 24
Points : 26472
Reputation : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 10/12/2011
Ηλικία : 24
Τόπος : Thessaloniki

ΔημοσίευσηΘέμα: Κανόνες Φόρουμ   Σαβ Δεκ 10 2011, 22:58

Αυτοί οι κανόνες μπορούν να αλλαχθούν, επεξεργασθούν, και να προστεθούν άλλοι ανά πάσα στιγμή.
Είναι δική σας ευθύνη να είστε ενημερωμένοι για αλλαγές.
Όλο το φόρουμ υπόκειται στους Όρους και Διατάξεις που διέπουν και τα υπόλοιπα Φόρουμ.

Κάποια υπο-φόρουμ έχουν τους δικούς τους κανόνες, παρακαλούμε διαβάστε τους πριν ποστάρετε εκεί.

Κάθε προσβολή εναντίον των κανόνων του Φόρουμ (των γενικών κανόνων που παρατίθενται εδώ αλλά και των ειδικών κανόνων του κάθε υποφόρουμ) μπορεί να οδηγήσει σε προειδοποίηση. Οι διαχειριστές των Φόρουμ έχουν το δικαίωμα να μπλοκάρουν λογαριασμούς στο φόρουμ.
Η ερμηνεία των κανόνων εναπόκειται στην ομάδα του Φόρουμ.1. Λογαριασμοί, Προειδοποιήσεις και Αποκλεισμός

1.1 Κάθε χρήστης δικαιούται να εγγραφεί και να χρησιμοποιεί έναν λογαριασμό. Πολλαπλές εγγραφές και χρήση αρκετών λογαριασμών μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό όλων των λογαριασμών.

1.2 Μετά από τρεις (3) προειδοποιήσεις ένας λογαριασμός μπορεί να αποκλειστεί προσωρινά για διάρκεια, ανάλογη της σοβαρότητας της παράβασης. Η παράκαμψη του αποκλεισμού με τη δημιουργία δεύτερου λογαριασμού δεν επιτρέπεται. Αν ένας χρήστης έχει αποκλειστεί πολλαπλά αλλά εξακολουθεί να παραβιάζει τους κανόνες, τότε μπορεί να αποκλειστεί μόνιμα, ανάλογα το ‘βάρος’ των κατά καιρούς παραβιάσεών του.

1.2.2 Απαγορεύεται ρητά η χρήση λογαριασμού άλλου χρήστη από αποκλεισμένο εκ του φόρουμ χρήστη. Σε τέτοια περίπτωση θα αποκλείεται και ο δανεικός λογαριασμός.

1.3 Σε κάποιες περιπτώσεις είναι πιθανό ένας Χρήστης να αποκλειστεί χωρίς να έχει αρκετές προειδοποιήσεις.

1.4 Απαγορεύεται η επεξεργασία μίας απάντησης μετά την είσοδο προειδοποίησης (αυτό σημαίνει το να απομακρυνθεί ή να επεξεργασθεί η προειδοποίηση) είναι ενάντια στους κανόνες και μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω προειδοποίηση.

1.5 Οποιεσδήποτε απόπειρες παράκαμψης αποκλεισμού, δεν επιτρέπονται. Αν δεχτήκατε προσωρινό αποκλεισμό και προσπαθήσετε να το παρακάμψετε με οποιοδήποτε τρόπο (αλλαγή ΙΡ, αλλαγή mail, δημιουργία νέου λογαριασμού, χρήση λογαριασμού άλλου χρήστη, κλπ), θα οδηγήσει σε μεγαλύτερους ή και μόνιμους αποκλεισμούς.

1.6 Σε εξαιρετικές περιπτώσεις πολλαπλών και σοβαρών παραβιάσεων, είναι πιθανό να αποκλειστείτε και από το παιχνίδι. Αυτές οι σπάνιες περιπτώσεις θα συζητούνται μεταξύ της Διαχείρισης Φόρουμ και της Διαχείρισης Παιχνιδιού.

1.7 Ψευδώνυμα (Usernames)
Δεν επιτρέπονται προσβλητικά, ναζιστικά, ρατσιστικά, ξενοφοβικά, σεξουαλικού περιεχομένου, εθνικιστικά κλπ ψευδώνυμα. Επίσης δεν επιτρέπονται ψευδώνυμα που σκοπό έχουν να παραπλανήσουν (παράδειγμα: admin, Support κλπ) αλλά και η χρήση ψευδωνύμων mod και εν γένει μελών της Ομάδας του pc-manager, έστω και ελαφρώς τροποποιημένα (πχ. Cauchemar_)και γενικότερα οποιαδήποτε προσπάθεια κατάχρησης της ταυτότητας μέλους της Ομάδας Συντονιστών.

2. Συμπεριφορά στο Φόρουμ

2.1 Περιεχόμενα και υπερσύνδεσμοι με υβριστικά, ρατσιστικά, ξενοφοβικά, σεξουαλικά, σεξιστικά, εθνικιστικά, πορνογραφικά, πολιτικά ακραία, ανήθικα,προσβλητικά και άλλα σύμβολα, στοιχεία που μπορούν να παραβιάσουν νόμους απαγορεύονται.

2.1.2 Δεν επιτρέπεται επίσης η αναφορά keys, hacks, cracks ή άλλων πραγμάτων παράνομης φύσης. συμπεριλαμβανομένων σελίδων για παράνομο downloading και "warez". Η συζήτηση για τέτοια αντικείμενα θα οδηγήσει σε απευθείας προειδοποίηση και κατα περίπτωση, ίσως και σε άμμεσο αποκλεισμό εξαιρούντε οι κατηγορίες V.I.P & Golden.

2.2 Απαντήσεις σε θέματα που δεν έχουν σχέση με το θέμα "Εκτός θέματος" είναι ανεπιθύμητες και μπορεί να οδηγήσουν σε προειδοποίηση.

2.3 Δεν επιτρέπεται ο Back-seat συντονισμός. Αυτό περιέχει απαντήσεις με μόνο στόχο να καταδείξουν παραβίαση των κανόνων. Αν θέλετε να παραπονεθείτε για σπάσιμο των κανόνων, χρησιμοποιήστε την "Αναφορά". Εναπόκειται στην ομάδα του Forum να επιβάλλουν τους κανόνες, όχι στους χρήστες.

2.3.1 -----------------------------------------

2.4 Βρισιές, προσβολές ή προσβλητικα υπονοούμενα εναντίον άλλων χρηστών ή του προσωπικού και ακατάλληλη γλώσσα τιμωρούνται σε όλο το Φόρουμ.

2.5 Η ομάδα του Φόρουμ έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει, να κλειδώνει και να μετακινεί θέματα. Αυτό θα εμφανίζεται στο σχετικό θέμα. Συνεχιζόμενες απαντήσεις σε λάθος ενότητα καθώς και ποστ σε ολόκληρο το φόρουμ που χαλάνε το layout της σελίδας θα τροποποιούνται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και ενδέχεται να λάβουν προειδοποίηση.

2.6 Η έναρξη ενός θέματος που έχει ήδη κλειδωθεί δεν επιτρέπεται. Αν επιθυμείτε να απαντήσετε ζητήστε τον Συντονιστή που το κλείδωσε να το ξανανοίξει. Αν ο Συντονιστής αρνηθεί ακολουθήστε την ιεραρχία.

2.7 Η ανταλλαγή Λογαριασμών δεν επιτρέπεται σε όλο το Φόρουμ.

2.8 Η διαφήμιση και η χρήση υπερσυνδέσμου επιτρέπετε έπειτα από ενημέρωση του Διαχειριστή του Φόρουμ και στην ανάλογη κατηγορία αν δεν έχει γίνει ενημέρωση του για να μπει είτε σε υπογραφεί είτε στο portal ή sto Forum δεξιά ή αριστερά αναλόγως.

2.8.1 Οι αγοραπωλησίες οποιουδήποτε είδους απαγορεύονται σε ολόκληρο το φόρουμ και οδηγούν σε προειδοποίηση, ή αποκλεισμό του λογαριασμού, ανάλογα το είδος της αγγελίας και την κρίση του αρμόδιου συντονιστή. (Ο κανόνας αφορά αγοραπωλησίες στην πραγματική ζωή με πραγματικά λεφτά/αγαθά/υπηρεσίες κλπ.)Σύνδεσμοι προς ιστοσελίδες για προσωπικό όφελος, δεν επιτρέπονται.
(Με εξαιρέσεις όλα τα παραπάνω θα γίνει κατηγορία όπου θα βάζετε την δίνετε δωρεάν και τι πουλάτε ή τι ψάχνετε και μόνο σε εκείνη την κατηγορία θα γίνονται όλα αυτά αλλά για λεφτά και τέτοια θα επικοινωνείτε με προσωπικό μήνυμα με τον άλλον χρήστη).
2.9 Η γλώσσα του Φόρουμ είναι η Ελληνική και μόνο. Τα Αγγλικά επιτρέπονται μερικώς (για παράδειγμα η χρήση λέξεων που δε μεταφράζονται), αρκεί να μην χρησιμοποιούνται με βρισιές ή/και μειωτικά σχόλια.
Τα greeklish δεν επιτρέπονται σε όλο το φόρουμ με εξαίρεση το Shoutbox.

2.10 Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ποιημάτων/διηγημάτων/τραγουδιών άλλων δημιουργών χωρίς τη σαφή αναφορά του συγγραφέα/ποιητή/στιχουργού.

2.11 Αιτήματα για ξεμπλοκαρισμό λογαριασμών στο Φόρουμ δεν επιτρέπεται να σχολιάζονται σε όλο το Φόρουμ. Παρακαλείστε να έρθετε σε επικοινωνία με τον Συντονιστή που σας μπλόκαρε ή με τον Διαχηριστή.

2.12 Το σπαμ emoticons και εικόνων δεν επιτρέπεται λόγω του ότι μπορεί να επιβραδύνει τους υπολογιστές κάποιων χρηστών. Μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων emoticon ανά ποστ (συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων σε παράθεση όπως και αυτά της υπογραφής) είναι 10. Παρακαλείστε όμως να χρησιμοποιείτε λιγότερα. Αυτό ισχύει σε όλο το φόρουμ.
Ποστ που περιέχει μόνο emoticons (και δεν είναι στο υποφόρουμ Σπαμ), θα θεωρείται σπαμ και θα προειδοποιείται ανάλογα.

2.13 Όλες οι απαντήσεις πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 3 λέξεις και να είναι επoικοδομητικές για το θέμα συζήτησης. Λιγότερες λέξεις θα θεωρούνται σπαμ και θα προειδοποιούνται. Εξαίρεση αποτελεί ο τομέας ΣΠΑΜ.

2.14 Αν αισθάνεστε ότι προειδοποιηθήκατε αδίκως, πρώτα επικοινωνήστε με τον συντονιστή που σας προειδοποίησε. Μετά αν έχετε ακόμη παράπονο με τον ΥπερΣυντονιστή. Σε ακραίες περιπτώσεις επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του Φόρουμ ο οποίος έχει τον τελευταίο λόγο.

2.15 Σφετερισμός στοιχείων μέλους του προσωπικού (όνομα, avatar, υπογραφή, τρόπος γραφής κλπ.) οδηγεί σε άμεσο αποκλεισμό από το φόρουμ.

2.16 Δεν επιτρέπεται να εκπροσωπήσετε αποκλεισμένους χρήστες. Αν το κάνετε θα προειδοποιηθείτε. Μόνη εξαίρεση μπορεί να γίνει για θέματα αποχαιρετισμού (με προηγούμενη άδεια του διαχειριστή).

2.17 Η συζήτηση για αποκλεισμούς και προειδοποιήσεις δεν επιτρέπεται. Επιπλέον προειδοποίηση θα δοθεί αν γίνει κάτι τέτοιο. Συζητήστε για κάτι τέτοιο με τον συντονιστή που αναμίχθηκε ή κάποιον ανώτερο του.

2.18 Η δημοσίευση ονόματος παίκτη/ όνομα πόλης/ περιγραφής χαρακτήρα καθώς και οποιοδήποτε στοιχείο της προσωπικής ή διαδικτυακής του ταυτότητας απαγορεύεται. Ποστ που αφορούν καταγγελίες κατά παικτών ΔΕΝ επιτρέπονται. Για οποιαδήποτε καταγγελία απευθυνθείτε στον αρμόδιο Συντονιστή ή Διαχηριστή.

2.19 --------------------------------------------------------------------------------.

2.20 Το διπλοποστάρισμα απαγορεύεται σε όλο το φόρουμ. Εξαίρεση αποτελεί ο τομέας του σπαμ όπου επιτρέπεται σε ΛΟΓΙΚΑ πλαίσια, ο τομέας του εμπορίου και των πολιτισμικών ανταλλαγών για να ανακοινώσετε την λήξη μιας αγοραπωλησίας/ανταλλαγής πολιτισμικών αγαθών και περιπτώσεις όπου κρίνεται απαραίτητο (πχ βρήκατε την απάντηση σε δικό σας ερώτημα) εφόσον και μόνο έχει τελειώσει ο διαθέσιμος χρόνος για edit (επεξεργασία) στο αρχικό σας ποστ ο οποίος είναι 1 ώρα. Συνεχόμενο άνοιγμα θεμάτων σε λάθος ενότητα ή συνεχόμενο ποστάρισμα σε λάθος θέμα μπορεί να οδηγήσουν σε προειδοποίηση.

2.20.1 Το posthunting (το να γράφεις απαντήσεις μόνο κ μόνο για να ανέβει το 'νούμερο' των ποστ ή το 'level' σου) θα δέχεται προειδοποίηση, ή σε ακραίες περιπτώσεις άμεσο αποκλεισμό.

2.20.1 α) Posthunting θεωρείται κ όταν απαντήσεις ξανά, κάτω από την ίδια σου απάντηση, ενώ είσαι ακόμα μέσα στα όρια του να κάνεις 'edit' - μετατροπή του αρχικού πόστ (1 ώρα).

2.20.1 β) Είναι αποδεκτό να απαντήσεις κάτω από το ίδιο σου ποστ, αν αυτό το οποίο γράφεις περιέχει περισσότερους χαρακτήρες/γράμματα από το επιτρεπόμενο όριο. Δεν συνιστάται να γράφονται τόσο μεγάλες απαντήσεις, αλλά αν χρειαστεί και τρίτο ποστ, καλό είναι να ειδοποιηθούν οι υπεύθυνοι Συντονιστές.

2.20.1 γ) Επιτρεπτό να απαντήσεις κάτω από το δικό σου ποστ είναι, επίσης, μόνο αν έχεις ξεχάσει να πεις κάτι σημαντικό και έχει τελειώσει το όριο του χρόνου για μετατροπή. Ο εκάστοτε Συντονιστής έχει κάθε δικαίωμα να προειδοποιήσει αν θεωρήσει ότι παραβιάστηκε ο κανόνας λόγω 'posthunting'.

2.21 Φαινόμενα trolling (ποστ δηλαδή που έχουν ώς στόχο να προκαλέσουν εντάσεις και καβγάδες) θα προειδοποιούνται σε ολόκληρο το φόρουμ.

2.22 --------------------------------------------------------------------------------.

2.23 Απαγορεύεται η αποκάλυψη συντεταγμένων που σχετίζονται με κάποιον user(συντεταγμένες περιοχής κ.α), ονόματα νομών καθώς και η διαφήμιση ομάδων εκτός του ανάλογου τομέα που αφορά τις ομάδες.
Επιτρέπονται όμως όταν είναι με την μορφή 5X:2X

2.24 Η άσκοπη χρήση του κουμπιού report στα ποστ θα θεωρείται σπαμ και θα τιμωρείται.
3.1 Οι εικόνες στις υπογραφές δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν τα ακόλουθα μεγέθη:

Πλάτος: 500 pixels
Ύψος: 160 pixels

Το συνολικό μέγεθος datafile να μην ξεπερνάει τα 80 KB.
Επιτρέπεται μία εικόνα ανά υπογραφή.

3.2 Οι υπογραφές δεν μπορούν να έχουν πάνω από 6 γραμμές κειμένου γραμμένου σε κανονική διάσταση (περιλαμβανομένων των κενών γραμμών). Αν έχετε φωτογραφία στην υπογραφή σας, τότε μπορείτε να βάλετε μέχρι 4 γραμμές κειμένου.

3.3 Τα avatar υπόκεινται επίσης στους γενικούς κανόνες που διέπουν το φόρουμ και τις υπογραφές.

3.4 Τα avatar δε μπορούν να υπερβαίνουν τα 110 pixels πλάτος και τα 110 pixels ύψος.

3.5 Εικόνες μπορούν να προστεθούν σε απαντήσεις αλλά δε πρέπει να υπερβαίνουν τις διαστάσεις:
Πλάτος: 500 pixels
Ύψος: 500 pixels
και μέγεθος αρχείου 300 KB η κάθε μία.

3.6 Οι Συντονιστές μπορούν να απομακρύνουν εικόνες που υπερβαίνουν τα όρια. Δε μπορούν να τοποθετηθούν περισσότερες από πέντε (5) εικόνες σε μια απάντηση

3.6.1 Φωτογραφίες μπορούν να προστεθούν σε ποστ μόνο αν ο χρήστης που θα τις προσθέσει έχει πάρει την έγκριση όλων όσων απεικονίζονται σε αυτές. Σε αντίθετη περίπτωση οι φωτογραφίες ή τα link που οδηγούν σε αυτές θα αφαιρούνται και ο χρήστης που τις παράθεσε θα προειδοποιείται. Η Διαχειριστική Ομάδα , δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των φωτογραφιών, αλλά εναπόκειται στους ίδιους χρήστες να ενημερώσουν αν δεν έχει ληφθεί η έγκρισή τους για τη δημοσίευση.

3.7 Είναι πιθανό να αποκλειστεί κάποιος και από το Φόρουμ λόγω μιας υπογραφής.

3.8 Λόγω πληροφοριών που πρέπει να δοθούν κάποιες φορές η ομάδα μπορεί να υπερβεί τα όρια της εικόνας ή του κειμένου στην υπογραφή.

---
Το προσωπικό διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει αυτούς τους κανόνες χωρίς ειδοποίηση.

Η χρήση αυτών των κανόνων είναι προνόμιο, όχι δικαίωμα. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να πράττουν ότι πιστεύουν ότι είναι καλύτερο για το Φόρουμ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://pc-manager.forumgreek.com
 
Κανόνες Φόρουμ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
PC-Manager :: Υποδοχή :: Κανόνες - Όροι Χρήσης-
Μετάβαση σε:  
Δωρεάν forum σε punBB | © phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Αποκτήστε ένα μπλογκ